Data verzamelaarsGeen categorie

Online Office 2021 kopen

Maak kennis met Office 2021 en Windows 11. Wist je dat je beide voor minder dan 100 euro kunt kopen? Lees snel verder.

Wil jij dit najaar en volgend jaar je software beter voor elkaar hebben? Zeker voor mensen die nog een oudere versie van Windows hebben of nog in een oude Microsoft Office werken, is dit artikel bedoeld. Je kunt namelijk Windows 11 en Microsoft Office 2021 voor heel weinig kopen. Je hebt misschien nog hoge prijzen in je hoofd of je denkt dat er alleen nog maar de online versie, Microsoft 365 is, met een maandelijks abonnement. Het tegendeel is echter waar. Je kan weer gewoon een versie van Office kopen voor op je computer. Met de bekende programma’s zoals Word, Outlook, Excel en Powerpoint.

Welke Windows 11 edities zijn er?

windows 11Microsoft heeft altijd meerdere uitvoeringen gehad. Dit is om de kosten voor iedere individuele gebruiker laag en eerlijk te houden en om een goed pakket aan diensten aan te bieden. Bij de Windows 11 edities kun je weer kiezen uit Home of Pro, daarnaast zijn er specifieke uitvoeringen voor scholen en grote bedrijven. Over het algemeen kun je er op vertrouwen dat de Home versie geschikt is voor al het privégebruik en dat je zakelijk beter voor de Pro kunt gaan. Een belangrijk verschil is bijvoorbeeld dat in Pro meer mogelijkheden zijn met remote desktop, toegang, beveiliging en netwerk. Kortom, zaken die voor thuisgebruik niet nodig zijn.

Microsoft office 2021

Wist je dat Windows 11 je minder dan 50 euro kost? Reden genoeg dus om jezelf ook te verwennen met Office 2021. Dit pakket kost ook minder dan 50 euro, hierdoor ben je voor minder dan 100 euro volledig ingericht voor een effectieve werk- of studiedag. Maar ook als je niets met de computer doet voor werk of studie, is de overstap naar Windows 11 slim. Gamers bijvoorbeeld zullen de functies die Microsoft van de X-Box naar Windows meeneemt, kunnen waarderen. Denk daarbij aan met name de snelheid. De meeste games die je hebt, zullen naar verwachting ook op Windows 11 kunnen draaien. Zowel de interface, dat is een duur woord voor de vormgeving, van Windows 11 en Office 2021 zijn vernieuwd. Het geheel heeft een rustigere, meer MacOS-achtige uitstraling. Waarbij Office 2021 goede samenwerk mogelijkheden kent, heeft Windows 11 ook meer functies en biedt betere ondersteuning om bijvoorbeeld met een laptop en desktop te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *