Audio-Video apparatenGeen categorie

Een nieuwe laptop kopen: welke prioriteiten stel jij?

Iedereen zal bij het kopen van een laptop een andere focus hebben. De een zoekt vooral een koopje, een ander wil alleen de beste processor en een derde is wellicht alleen geïnteresseerd in de accu en hoe lang de accu werkt. Het ligt er ook maar net aan waarvoor jij de laptop precies gebruikt. De perfecte laptop bestaat dus niet en is voor iedereen verschillend.

Besturingsprogramma is belangrijk net als de afmetingen van je beeldscherm

Studeer je of ben je vertegenwoordiger? Dan is de kans groot dat de laptop elke dag mee op pad gaat. Het is dan wel gemakkelijk als de laptop niet te zwaar is. Ben jij iemand die alles van Apple heeft en wil? Dan kies jij voor je laptop het besturingsprogramma OS X. Liefhebbers van Windows opteren voor Windows 10 en behalve de diagonale afmetingen van je beeldscherm is toch ook de beeldresolutie erg belangrijk.

Het budget

Voor veel mensen zijn twee zaken belangrijk als het om een laptop gaat. Het zijn snelheid en wifi. Het is veel mensen een doorn in het oog dat ze elke ochtend lang moeten wachten voor de laptop volledig is opgestart. Mensen kunnen tegenwoordig niet zonder goede wifi. Kijkend naar de laptop is dan vooral de rol van de wifi adapter belangrijk. Ook de processor van de laptop neemt een belangrijke rol in als het gaat om de snelheid van de mobiele computer overigens. Ook het budget speelt uiteraard een rol. Je kunt wel van alles willen, als het budget het niet toelaat zul je toch keuzes moeten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *