Data verzamelaarsGeen categorie

De voordelen van een mobiele app

Gemiddeld zijn consumenten 3.6 uur per dag online op mobiele devices (bron). Veel ondernemers hebben een website die geschikt is voor mobiele devices. Echter hebben slechts weinig ondernemers een mobiele app. Hoewel beide kanalen hun eigen voor- en nadelen hebben, kunnen vooral mobiele apps helpen om hogere conversies en retentie te behalen. Mobiele apps bieden meer personalisatie en operationele efficiëntie, samen met tal van andere exclusieve functies.

Wat kost het maken van een mobiele app?

Een veelgehoord argument zijn de hoge kosten voor het maken van een mobiele app. De kosten van een custom app zijn hoog, aangezien developers vanaf scratch een complete app bouwen, waarbij ook onderhoud een grote kostenpost is. Er zijn echter ook manieren om een app te kopen tegen een maandelijks bedrag. Een voorbeeld van een dergelijk platform is Pure App Builder, een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van betaalbare mobiele apps. Via het platform kun je eenvoudig online een app maken met veel functionaliteit, geschikt voor zowel iOS en Android. Één van de voordelen is het feit dat Pure App Builder het volledige onderhoud regelt en tevens ervoor zorgt dat de apps in de verschillende appstores wordt gepubliceerd.

Wat doet een mobiele app?

Met een mobiele app zorg je ervoor dat je meer interactie hebt met je doelgroep. Consumenten die je app downloaden hebben een hoge engagement. Met de app kun je vervolgens targetten met onder andere push notificaties of zogenaamde in-app-messages. Er zijn vele marketing mogelijkheden binnen apps!

Pure App Builder biedt apps aan voor vrijwel alle branches, denk aan e-commerce apps, event apps, fitness apps en bijvoorbeeld apps voor scholen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Een mobiele app draagt bij aan de online zichtbaarheid van een bedrijf. De kosten voor een app zullen niet noodzakelijk direct in de tienduizenden euro’s lopen. Begin vandaag nog en zorg voor meer engagement en retentie met een mobiele app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *