Aanstuurbare apparatenGeen categorie

3 slimme producten van Samsung die jij in huis wilt hebben

Smart home is niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Uit onderzoek blijkt dat er voor 2,5 miljard euro aan smart home apparaten in de Nederlandse huishoudens te vinden is. Het zijn met name de slimme speakers waar menig Nederlander voor kiest. Uiteraard is er nog veel meer te vinden op het gebied van slimme producten. Samsung is een van de grote merken die diverse smart home apparatuur en gadgets heeft ontwikkeld. In dit artikel lees je meer over drie slimme producten van Samsung die niet mogen ontbreken in een moderne woning.

Begin met Samsung SmartThings

Voordat je begint met de smart home producten van Samsung is het een must om je aan te melden voor Samsung SmartThings. Dat is hét smart home platform van Samsung waarmee je alle slimme producten in je woning kunt aansturen. Je kunt zo’n systeem vergelijken met andere platformen zoals Google Home en Apple HomeKit. Via je smartphone of tablet download je de app van Samsung SmartThings waarmee je vervolgens kunt starten met het besturen van smart home apparatuur. SmartThings kan ook worden geïntegreerd in andere smart home apparaten zoals smartwatches, slimme koelkasten en slimme televisies.

Slimme deurbel van Samsung in je woning

De musthave van Samsung die absoluut niet mag ontbreken in je smart home collectie is de slimme deurbel. Zo’n deurbel is ontzettend handig, omdat je op afstand kunt zien wie er voor de deur staat. Staat de pakketbezorger voor je huis en ben je net even de deur uit? Dan kun je hem of haar via SmartThings vertellen wat er met het pakketje moet gebeuren. Daarnaast werkt een slimme deurbel als een soort beveiligingscamera; het registreert alles wat er voor je woning gebeurt. Tegenwoordig zijn dit soort deurbellen goed te betalen, helemaal wanneer je een aanbieding pakt of een kortingscode scoort, bijvoorbeeld via deze kortingscodepagina. Ideaal!

Ga voor de slimme koelkast van Samsung

Vul je keuken ook aan met een slimme toepassing en ga voor de smart home koelkast van Samsung. Samsung heeft een aantal slimme koelkasten ontwikkeld die zuinig zijn en daardoor goed passen in de moderne samenleving. Het grote voordeel van een smart home koelkast is dat je op afstand kunt zien wat je nog in de koelkast hebt liggen. Sta je bijvoorbeeld in de supermarkt en heb je geen idee of je nog beleg in de koelkast hebt liggen? Het enige wat je hoeft te doen, is een kijkje te nemen via de SmartThings app. Daarnaast vind je op de deur een display via waar je de lekkerste recepten kunt vinden via Smart Recipe.

Smart home wasmachine van Samsung

Wat tot slot ook past in een modern huishouden is een slimme wasmachine. De Samsung QuickDrive™ beschikt, net als andere slimme wasmachines, over functies die jouw leven gemakkelijker maken. Omdat de wasmachine verbonden is met WiFi kun je een wasje draaien op afstand – mits de was natuurlijk al in de machine zit. Ook kun je onderweg op de hoogte worden gehouden van het wasproces en kun je een melding ontvangen wanneer de was klaar is. Last but not least: een slimme wasmachine heeft zelfs een automatische wasmiddeldosering. Daarmee wordt het huishouden helemaal eenvoudiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *