Geen categorieSmarthome apparaten

Wat zijn de leukste thema’s voor telefoonhoesjes?

Een telefoonhoesje is met name een praktisch accessoire, om je telefoon te beschermen. Er zijn dan ook veel soorten te vinden: van een book case tot een back cover. Vind je het leuk als je telefoonhoesje er een beetje opvallend uitziet? Dan is een leuk smartphone hoesje absoluut iets voor jou. Kies een hoesje uit in jouw favoriete thema. Hier kun je allemaal aan denken!

Telefoonhoesje met bloemen

Telefoonhoesjes met bloemen zijn misschien wel de populairste categorie van hoesjes. Deze smartphone hoesjes ogen zo vrolijk! Zeker als je voor een design met bloemen in knalkleuren kiest. Vind je dat wat te druk? Ook een subtiele samenstelling van kleuren doet het goed, bijvoorbeeld bij Samsung hoesjes. Denk ook na over het aantal bloemen dat er op het hoesje te vinden is. Hoe meer bloemen, hoe fleuriger het hoesje. Daar worden we blij van!

Botanisch thema

Hoewel het botanische thema in de buurt van het bloementhema komt, oogt het toch net weer wat anders. Bij een botanisch thema kun je denken aan grote planten en bomen, zoals een Monstera of palmbladeren. Net een tikkeltje tropischer dus! Een ideale optie voor de plantenliefhebbers onder ons.

Smartphone hoesje voor reizigers

Ga je graag op reis? Dan is een telefoonhoesje in een reisthema natuurlijk een uitgelezen design voor jou. Denk aan hoesjes met een wereldkaart erop, of juist een foto van je favoriete land of stad.

Grafische print

Mag de opdruk van jouw telefoonhoesje wel wat abstract zijn? Ook dit is absoluut een stijl om voor te kiezen. Denk aan een hoesje met een grafische print erop. Vaak subtiel en sierlijk – en dat kan een prachtige keuze zijn.

Ruimtethema

Van de maan tot de planeten: het ruimtethema is geliefd als ontwerp voor een telefoonhoesje. Je kunt er zo heerlijk bij wegdromen. Dat niet alleen: je kiest hiermee ook nog eens voor een tijdloos telefoonhoesje, waar je waarschijnlijk niet zo gauw op raakt uitgekeken.

Dieren op een telefoonhoesje

Er zijn ook veel telefoonhoesjes te vinden met dieren erop. Van huisdieren zoals katten en honden tot wilde dieren zoals olifanten en flamingo’s. Kies een hoesje uit met je lievelingsdier erop! Of ga ook hier weer voor een specifieker thema: stop een hoesje met dieren uit de jungle om je telefoon.

Grappige tekst

Wist je dat er ook smartphone hoesjes met een tekst erop zijn te vinden? Dat is hartstikke leuk! Van een songtekst tot een grappige tekst: ga na wat jij het liefst op je hoesje wilt hebben staan. Hiermee maak je je hoesje lekker persoonlijk!

Stippen

Stippen raken nooit uit. Op telefoonhoesjes kom je ze ook vaak tegen. Vrolijk en simpel – meer is er soms niet nodig. Ga voor stippen in een enkele kleur, of denk juist aan een confetti look met alle kleuren van de regenboog.

Smartphone hoesje met strepen

De laatste tip: kies een telefoonhoesje met strepen. Net zoals stippen raken we dit ook nooit zat. Het is er voor iedere telefoon te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *