Aanstuurbare apparatenGeen categorie

Kan ik een drone financieren?

Vind jij drone video’s ook geweldig en zou je ook zelf graag deze unieke beelden willen schieten? Drones zijn er al vanaf een paar tientjes tot een paar honderd euro. Maar wanneer je het echt goed en professioneel wilt aanpakken, zul je toch voor de beste drones moeten gaan. Deze kunnen al gauw een paar duizend euro kosten. Hoe financier je zo’n grote aankoop? In dit artikel lees je precies hoe je een drone kunt financieren.

Spaargeld gebruiken

Heb jij een mooie spaarrekening die flink is gevuld? Dan kan dit een mooi moment zijn om jouw spaartegoed aan te spreken. Of je de drone nu wilt gebruiken voor de hobby of de drone wilt aanschaffen om professioneel te kunnen filmen, jouw spaartegoed is hier een goede optie voor. Op deze manier heb je geen leningen nodig en zit je ook niet met vervelende rente opgescheept. Een drone kopen kan de beste investering zijn voor jouw filmproducties.

Vrienden en familie

Wil jij graag een drone, maar heb je zelf niet de financiële middelen? Vraag dan aan familie of vrienden of zij je kunnen helpen. Zij kunnen jou bijvoorbeeld geld lenen om deze drone aan te schaffen. Leen alleen geld, wanneer je dit bedrag ook terug kunt betalen. Het voordeel van een vriendschappelijke lening of lening van familie is dat je ook op deze manier nauwelijks rente hoeft te betalen over het geleende bedrag. Zorg dat je jouw vrienden of familie snel kunt terugbetalen om zo problemen rondom geld binnen de familie of vriendschap te voorkomen.

Geld lenen bij de bank

Heb jij een missie met de drone? Vraag dan een gesprek aan bij de bank en leg uit waarom de drone zo belangrijk is. Dit kan je als filmmaker bijvoorbeeld nodig hebben voor een klus of kun je gebruiken om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Wanneer jij kunt laten zien dat je het geleende bedrag goed, snel en stelselmatig kunt terugbetalen, kun je een persoonlijke lening ontvangen van de bank. Een nadeel van een financiering door de bank, is dat je wel een flink bedrag aan rente moet betalen bovenop de prijs. Zorg er daarom voor deze je deze lening zo snel mogelijk kunt aflossen.

Een drone huren

Een eigen drone hebben is natuurlijk het ultieme doel, maar wanneer je momenteel de financiële middelen niet hebt, kun je ook een drone huren. Deze kun je per dag of zelfs per week huren. Uiteindelijk is de huurprijs van een drone duurder dan het kopen van een drone wanneer je deze vaak gebruikt. Maar wanneer je de drone eigenlijk maar beperkt nodig hebt, is huren wellicht de beste optie totdat je zelf de financiën op orde hebt om er een zelf aan te schaffen.

Lijkt het je ook geweldig om te filmen met een drone? Maak dan gebruik van de bovenstaande tips om zelf een drone te kunnen financieren. Op deze manier kunnen jouw video’s net die extra dimensie krijgen en maak je jouw video’s nog gaver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *