Audio-Video apparatenGeen categorie

PS5: een zeer krachtig apparaat

De liefhebbers hebben er allemaal lang op moeten wachten. Dat wachten is het echter allemaal waard geweest, want ondertussen kunnen ze al niet meer zonder de nieuwste console van Sony; de PlayStation 5. In alles is de PS5 een buitengewoon krachtig apparaat. Met de PS5 is de wereld van de consolegames weer naar een hoger level getild in elk geval. Met de nieuwe trots van producent Sony spaar je bovendien de kosten voor een in aanschaf veel duurdere Game PC uit.

Next level gaming

De PlayStation 5 is next level. Er is sprake van ray-tracing en je hebt met de nieuwe aanwinst van Sony amper nog te maken met laadtijden. De beelden zijn indrukwekkend mooi, de audio zo mogelijk nog mooier. Je hoort nu elke regendruppel vallen en niet steeds hetzelfde geluid zoals dat voorheen bij sommige games het geval was. De PS5 maakt dat je games met veel betere prestaties kunt spelen.

Nieuwe controller

Sony boekte echter de grootste winst met de DualSense controller. De controller werkt met haptische feedback en adaptive triggers. Met de DualSense weet de PlayStation 5 ook het verschil te maken met de grote concurrent, de Xbox Series X. In concreto betekent dit dat als je tijdens een game een boog moet spannen, je de trigger dus ook echt met meer kracht moet indrukken. De haptische feedback zorgt ervoor dat elk detail van gameplay echt voelbaar is. De DualSense zorgt voor een verrijking van de spelervaring en is meteen ook het pronkstuk van Sony en dus de PS5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *