Audio-Video apparatenGeen categorie

Handige accessoires voor je smartphone

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone De ene wil een groter toestel, de andere vindt een kleiner scherm net wat praktischer, ook hoesjesdirect weet dat. Wanneer het gaat over een nieuwe smartphone kopen, dan heeft iedereen wel zijn mening. Koop je een Samsung smartphone, kies je voor het goedkopere Huawei of ga je toch maar voor het exclusievere toestel van Apple? Hoewel iedereen heel wat aandacht besteedt aan de aankoop van zijn smartphone, zijn er toch maar weinig mensen die aandacht besteden aan nuttige gadgets voor je smartphone. Accessoires zoals een speciaal hoesje, of een kabelhouder kunnen handig zijn om je slimme telefoon nog slimmer te maken. In dit artikel zal ik je dan ook vertellen welke accessoires iedereen absoluut zou moeten hebben.

Niet zomaar een smartphone hoesje

De meeste mensen kopen wel degelijk een hoesje aan voor hun smartphone. Toch zijn er nog heel wat mensen die niet weten dat er ook speciale hoesjes bestaan met nuttige functies. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes op de markt die kunnen dienen als portemonnee, maar ook hoesjes die haast onzichtbaar zijn. De wat meer moderne smartphonecases van hoesjesdirect beschikken zelfs over een ingebouwde accu. Die batterij zorgt ervoor dat je smartphone veel langer meegaat. In plaats van één dag, kom je zo makkelijk twee dagen door.

Daarnaast bestaan er ook smartphonecases die gemaakt zijn voor tijdens het sporten. Deze beschikken over een praktische band, zodat je het hoesje ook rond je arm kunt binden. Voor de harde werkers onder ons, zijn er hoesjes op de markt die jouw telefoon beschermen tegen schokken en vallen. Het perfecte hoesje bestaat voor iedereen, maar je moet wel de moeite doen om ernaar op zoek te gaan. Gelukkig weet je nu al waar jij je zoektocht kunt beginnen.

Glass screen protector

Een hoesje is niet het enige hulpmiddel waarmee je je geliefde toestel kunt beschermen. Ook een glazen screen saver kan de levensduur van je smartphone verlengen. Wanneer een smartphone op zijn scherm zou vallen, dan is de kans groot dat er een barst in zit. Een glazen beschermer zorgt er daarentegen voor dat de kracht die op het scherm zou terechtkomen, wordt geabsorbeerd. In heel veel gevallen zal deze screenprotector dan ook gebroken zijn, maar je scherm loopt veel minder risico op schade.

Kabelhouders

Herken je die warboel aan kabels op jouw bureau of nachttafel? Wie een smartphone heeft, is genoodzaakt om die ook af en toe op te laden. Aangezien de meeste mensen hun smartphone dagelijks moeten opladen, blijven de kabels bij heel veel mensen dan ook de hele dag liggen. Door middel van een kabelhouder, die je aan je bureau of tafel kunt bevestigen, maak je eindelijk een einde aan deze wirwar.

Een kabelhouder is een kleine klevende strip, die je aan de rand v an een tafel of kast kunt bevestigen. Op deze strip zitten hele kleine haakjes, waartussen je je kabel kunt klemmen. Op die manier schuift een kabel nooit meer van je bureau en hoeft hij bovendien niet helemaal in het zicht te liggen wanneer je hem niet gebruikt.

Grab-tab

Een laatste erg nuttig accessoire dat ik je wil voorstellen, is de grab-tab. Dit kleine hebbedingetje met zijn bijzondere naam is gemaakt om je smartphone makkelijker vast te kunnen houden. Aangezien schermen tegenwoordig alsmaar groter zijn geworden, zijn smartphones ook allemaal een stuk zwaarder geworden. Dat maakt het soms lastig om je smartphone gedurende langere tijd vast te houden.

Door middel van de grab-tab kan je jouw smartphone rond je vinger hangen. Op die manier is de kans dat je hem laat vallen veel kleiner. Aan de andere kant maakt een grab-tab het ook makkelijker om jouw toestel langere tijd vast te houden. Zo kan je gerust een film bekijken in je bed, zonder dat het op een gegevens moment te lastig wordt.

Een variatie op de grab-tab, is de popsocket. Vooral bij de jeugd worden popsockets al vaak gebruikt, maar in feite zijn ze nuttig voor iedereen. Popsockets zijn kleine ronde dingen die je kan vastmaken aan de achterzijde van je telefoon. Voor mensen met kleinere handen is het veel makkelijker om zo’n popsocket vast te houden, dan het hele scherm te ondersteunen. Bovendien voelt de grip veel natuurlijker aan.

Tot slot

Er bestaan heel veel verschillende gadgets en accessoires voor je telefoon. Sommige dingen zijn al wat nuttiger dan andere, maar de vier accessoires die ik hier besproken heb zou iedereen moeten hebben. Vind alle accessoires die ik heb besproken en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *