Aanstuurbare apparatenGeen categorieSmarthome apparaten

Hebbedingetjes om aan te sluiten op je domotica

Als je eenmaal gebruikmaakt van domotica dan smaakt dat alleen maar naar meer. Het is dan ook mogelijk om je huis van allerlei slimme apparaten te voorzien. Misschien heb je al wel een slimme thermostaat die precies weet op welke momenten de kachel het beste is aan te zetten. Dan krijg je een stookschema voorgeschoteld en heb je met domotica natuurlijk ook de mogelijkheid om de verwarming op afstand in- en uit te schakelen. De slimme thermostaat is vaak pas maar het begin om daarna steeds verder uit te breiden. Bijvoorbeeld met leuke hebbedingetjes die op je domotica zijn aan te sluiten.

Al gedacht aan een 3D printer?

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt in je huis met slimme apparaten, maar een 3D printer is natuurlijk wel echt een hebbedingetje. Cards 3D Printing Solutions voorziet in een gevarieerd aanbod met dergelijke printers en toebehoren. Het is toch geweldig leuk om een 3D printer als slim apparaat in huis te hebben en allerlei leuke objecten te printen.

Slimme speakers mogen niet ontbreken

Een van de andere hebbedingetjes om op je domotica aan te sluiten, zijn slimme speakers. Er komt steeds meer domotica beschikbaar op gebied van muziek streamen. Daar heb je natuurlijk slimme speakers voor nodig. Het is heel handig dat deze draadloos zijn, zodat je geen kabels hoeft aan te sluiten op een versterker. Plug and play maakt het gemakkelijk om direct van je favoriete muziek te genieten.

Betaalbare chromecast aanschaffen

Het is fijn om naar muziek te luisteren, maar het is ook leuk om naar een goede film of serie te kijken. Dat is heel eenvoudig te realiseren als je de keuze maakt om een chromecast aan te schaffen. Dit apparaatje van Google is betaalbaar en verbindt je televisie met wifi. Daarna is het mogelijk om bijvoorbeeld je tablet te pakken en videofilms af te laten spelen op je televisie.

Hulp in de huishouding

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken op het gebied van domotica hebbedingetjes is wat extra hulp in de huishouding. Hoe fijn is het om als je boodschappen aan het doen bent te zien wat de inhoud is van je koelkast? Op deze manier vergeet je nooit meer een boodschap. Ook is het mogelijk om de slimme wasmachine in te schakelen op het moment dat het laagste tarief van toepassing is. Tot slot is het ook nog handig om je huis te beveiligen met een slimme camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *