Audio-Video apparatenGeen categorie

Samsung S21 in een smart home: zo gebruik je dat!

Steeds meer huishoudens maken van hun woning een slim huis. Ze kiezen voor slimme verlichtingen, apparaten om van de eerste etage met de begane grond te kunnen communiceren, enzovoorts. Wist je dat er tegenwoordig zelfs slimme ovens en vaatwassers zijn? Onderweg naar huis laat je de oven alvast voorverwarmen. De vaatwasser in de avond vergeten aan te zetten? Via de nieuwe Samsung S21 geef je er eenvoudig opdracht toe. Zo hoef je nooit meer je bed uit om dergelijke kleine taken alsnog uit te voeren.

Op deze pagina lees je meer over het gebruik van de nieuwe Samsung Galaxy S21 in een smart home. Waarmee dien je rekening te houden?

Snel schakelen tussen apps op je Samsung S21

Samsung Galaxy S21 kleurenOm van je huis een smart home te kunnen maken, heb je een snelle smartphone nodig. Verbind het toestel met het WiFi-netwerk in huis en bestuur de slimme componenten eenvoudig via de diverse apps op je telefoon. Gebruik bijvoorbeeld de Hue-app van Philips voor het bedienen van de verlichting, de Sonos-app voor het instellen van het geluid in huis, enzovoorts. Je kunt de verschillende apps vanzelfsprekend ook met elkaar bundelen, door te kiezen voor een spraakassistent. Google Assistant is hier een voorbeeld van. In de Google Home-app bundel je verschillende diensten met elkaar. Dankzij de nieuwe processor in de Samsung Galaxy S21 kun je razendsnel schakelen tussen de diverse apps voor de bediening van jouw smart home.

Aan de slag met het instellen van jouw smart home

Samsung Galaxy S21 grijsLijkt het jou ook gaaf van je woning een slim huis te maken? Haal de benodigde apparatuur in huis en start direct met het instellen hiervan. Om de verschillende apparaten soepel met elkaar te laten samenwerken, loont het om een mesh netwerk in huis aan te leggen. Je Samsung Galaxy S21 pakt hierbij het signaal van de router, die het dichtst bij je in de buurt is. Zo heb je overal snel internet en werken de slimme apparaten door het hele huis. Je kunt de domotica via de apps op je telefoon aansluiten.

Pre-order plaatsen voor de nieuwste Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 rozeHaal niet alleen de benodigde domotica in huis, maar plaats ook alvast een pre-order voor de nieuwe Samsung Galaxy S21. Zo kun je de domotica straks snel en soepel bedienen. Door voor een pre-order van het toestel bij Vodafone te kiezen, profiteer je van een gratis Galaxy Buds Live of Galaxy Buds Pro én een Galaxy SmartTag bij de Galaxy S21 5G series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *